Amerikaanse kunstschilder Wayne Thiebaud in Museum Voorlinden

Published by

Posted on 2 juli 2018

Deze zomer is in Museum Voorlinden een overzichtstentoonstelling te zien van de Amerikaanse kunstschilder Wayne Thiebaud. De schilder heeft met name veel bekendheid verworven met zijn kleurrijke stillevens van taarten. Bij het zien van de werken loopt het water al in de mond; het is dus maar goed dat u de taarten nu ook daadwerkelijk kunt proeven! 
 
Onze partner, Just Haasnoot heeft in samenwerking met Floris Schoonderbeek in de tuin van het museum de design pop-up Bakery Case laten verrijzen. In de paviljoens vindt u het meubilair van Weltevree en valerie_objects en het serviesgoed van De Intuïtiefabriek allemaal in de stijl van de prachtige schilderijen van Wayne Thiebaud. 
Tuttobene is agent voor valerie_objects en De IntuïtiefabriekLees meer.

ADD A COMMENT