Gemeente Breda kiest voor DESSO AirMaster® tapijt

Published by

Posted on 6 augustus 2018

 

Gemeente Breda heeft gekozen voor DESSO AirMaster® tapijt, omdat deze vloerbedekking fijne stofdeeltjes goed vasthoudt, wat ten goede komt aan de binnenluchtkwaliteit.

 

Om collegialiteit, kennisdeling en een betere samenwerking te stimuleren, besloot het sociaal domein van gemeente Breda om haar kantoor geschikt te maken voor Het Nieuwe Werken. De vernieuwde huisvesting wordt voor de rest van het kantoor van de gemeente tevens gezien als een pilot voor de nieuwe huisvestingsvisie.

Het belangrijkste uitgangspunt voor de afdeling sociaal domein was het creëren van een kantoor met veel verschillende overlegplekken en flexibele werkplekken. Ondanks dat niemand een vaste werkplek heeft, moet de ruimte zo zijn ingedeeld dat alle medewerkers zich thuis voelen en prettig kunnen werken.

 

Een ander belangrijk aspect was de luchtkwaliteit binnen het kantoor.

Gemeente Breda heeft gekozen voor DESSO AirMaster® tapijt, omdat deze vloerbedekking fijne stofdeeltjes goed vasthoudt, wat ten goede komt aan de binnenluchtkwaliteit. Daarnaast is AirMaster verkrijgbaar in een veelvoud aan kleuren.

Yolanda Berix, eigenaar van Berix Interieur: ”Om te zorgen voor een duidelijke structuur in de ruimte hebben we op de begane grond besloten te werken met vloervelden. Zo is er een geel vloerveld voor de oorstoelen, een groen vloerveld voor een zitje met een mix van tweedehands meubilair en een donker pad dat leidt naar de koffiebar, de route die iedereen bij binnenkomst het eerst loopt. Op de verdieping hebben we gekozen voor een vloer in een rustige neutrale tint in combinatie met een accentkleur die de looproute langs de kantoortuinen accentueert.”

Klik op de kleine afbeelding om de hele Case Study te bekijken.

 

Voor meer informatie over AirMaster tapijt kunt u contact opnemen met Dirk van Gestel of Marith Thies.