Color Navigator – de onderschatte impact van kleur!

Published by

Posted on 6 augustus 2018

 

Tijdens de Vakdag ‘Connecting the Brands‘ op 21 juni jl. heeft u bij Mosa kennis kunnen maken met het Color Navigator System tijdens de lezing “Color Navigator – de onderschatte impact van kleur!”. Color Navigator ontwikkelde een kleurnavigatiesysteem op basis van wetenschappelijk onderzoek naar de werking van kleur op het brein. Een perfecte tool om de kleurkeuze voor uw ontwerp of collectie te onderbouwen en zo onnodige discussies over kleur uit de weg te gaan.

Interieurontwerper Marie-Gon Vos beveelt het systeem van harte aan:

“Zo’n drie jaar geleden maakte ik kennis met Color Navigator en dit was een echte eye opener! Ik ben ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig interieurontwerper, met kleur als specialiteit. Omdat ik altijd op zoek ben naar een betere onderbouwing naar klanten toe, was ik direct erg onder de indruk van deze materie. Het licht ging letterlijk aan: het op een bepaalde manier navigeren tussen kleuren geeft echt meerwaarde aan mijn projecten.

Na mijn opleiding in Antwerpen geef ik deze training sinds 2 jaar in Nederland, exclusief voor NIA ACADEMIE. De cursusgroepen zijn wat kleiner, zodat er veel ruimte is om te verdiepen en alle vragen en ideeën met elkaar te delen. Het is vooral een heel praktische training, met verschillende hands on oefeningen.

Leuk om jullie te ontmoeten! Marie-Gon”

 

Bij NIA ACADEMIE kunt u het systeem leren gebruiken tijdens een 2-daagse cursus op 12 en 14 september. Meer informatie over de cursus en inschrijving vindt u op deze pagina.

 

Meer informatie

ADD A COMMENT