Greenscreen® Sea-Tex™ van Luxaflex®

Published by

Posted on 3 september 2018

De nieuwste innovatie van Luxaflex®, Greenscreen® Sea-Tex™, is ’s werelds eerste zonweringsweefsel gemaakt van gerecycled oceaanplastic. Greenscreen® Sea-Tex™ garen is gemaakt van afval dat door de Waterkeeper Alliance, een internationale organisatie met 300 afdelingen in 35 landen, wordt verzameld. Bijna 100% van het verzamelde plastic kan worden gebruikt om er Greenscreen® Sea-Tex™ garen van te spinnen.

Door gebruik van Greenscreen Sea-Tex™ materiaal wordt het plastic dat het zeeleven zo beschadigt uit de oceaan gehouden. Sea-Tex™  is pvc-vrij en recyclebaar. Op [email protected] tonen we de Greenscreen® Sea-Tex™ Rolgordijnen. [email protected] wordt gehouden op 12 en 13 september in Ahoy – Rotterdam, van 13.00 tot 20.00.

 

Wilt u meer informatie over de Luxaflex Greenscreen Sea-Tex? Mark Jongkind informeert u graag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADD A COMMENT