Woon Event: Professionaliseer het wonen // 2 oktober a.s @ Architecten Showroom Amsterdam

Published by

Posted on 18 september 2018

Volgens het  Sociaal en Cultureel Planbureau is de tevredenheid van veel Nederlanders hoog. Toch wordt de groep met opstapelende problemen maar niet kleiner. We moeten met elkaar nog zoveel vragen beantwoorden.  Zouden microwoningen een oplossing kunnen zijn voor huisvesting van ouderen? Hoe kunnen we met elkaar de groeiende schuldenproblematiek aanpakken? Zijn personen met verward gedrag eigenlijk wel jouw verantwoordelijkheid?

Om ook in de toekomst goede woningen in fijne buurten te kunnen blijven bieden tegen de laagste kosten en lasten, is het noodzakelijk dat elke organisatie zich aanpast aan de veranderende bewoners. Dit vraagt juist nu om extra inspanning in het wonen.

Komen deze onderwerpen voor in jouw dagelijkse werk? Zoek je antwoorden en nieuwe inzichten? Meld je aan!

ADD A COMMENT