Luxaflex® introduceert vernieuwde collectie Duette® Shades

Published by

Posted on 1 oktober 2018

De vernieuwde collectie Duette® Shades van Luxaflex®, biedt nu ook een exclusieve duurzame stof die bestaat uit 25 procent bamboe.

Luxaflex zet hiermee verder in op het aanbod duurzame, functionele en mooie raambekleding voor thuis, op het werk en in de hospitality.

De collectie is elegant, energie-efficiënt en heeft een akoestische werking door de honingraatstructuur van de stof. Dit zorgt er tevens voor dat de warmte in de zomer wordt geweerd en in de winter vastgehouden wordt. De op maat gemaakte Duette® Shades zijn tevens bij uitstek geschikt voor niet-doorsnee ramen.

Slimme bediening

De stijlvolle en energie-efficiënte collectie is ook verkrijgbaar met SmartCord® en de koordloze, kindvriendelijke bedieningssystemen LiteRise® en PowerView® Motorisation . Hierdoor zijn lange, onsierlijke en onveilige loshangende koorden verleden tijd en zijn Duette® Shades prima toe te passen in ruimtes waar kinderen komen.

Eenvoudige regulering van warmte en licht

Door de isolerende werking van de Duette® Shades wordt de warmte in de winter binnengehouden en de kou buiten, terwijl in de zomer de warmte wordt geweerd door de zonwerende functie. De keuze uit drie stoftransparanties (lichtdoorlatend, transparant en verduisterend) maakt het mogelijk om zelf de lichtinval, sfeer en privacy te reguleren. Daarnaast is deze collectie op maat gemaakt en zeer geschikt voor niet-doorsnee ramen in bv. serres of erkers en draai-kiepramen.

 

Wilt u meer informatie over de Luxaflex producten? Mark Jongkind informeert u graag.

 

ADD A COMMENT