Goelst G-Motion, you’re in control!

Published by

Posted on 5 november 2018

Goelst ontwikkelt en produceert hoogwaardige gordijnrails voor de woning- en projectinrichting. Geen enkele gordijnsoort, ruimte, afmeting of wens is ons te gek. Maatwerk is dan ook onze specialiteit!

Goelst gordijnrails zijn geschikt voor alle plafond- en wandsoorten en te verkrijgen in handbediening, koord bediening of elektrische bediening. Grote voordelen van elektrische bediening zijn het gemak en de luxe uitstraling. Bovendien blijven je gordijnen langer mooi doordat deze niet aangeraakt hoeven te worden! Maar.. Goelst heeft iets nieuws.

De G-Motion is de nieuwste generatie gordijnrailmotoren van Goelst. De lijn bestaat uit een tweetal vooruitstrevende uitvoeringen om je gordijn niet alleen muisstil, maar ook op een slimme manier elektrisch te verplaatsen. Wat denk je van het bedienen van je gordijnrails via je smartphone of tablet? Zelfs als je niet thuis bent? Goelst G-Motion, you’re in control!

Wilt u meer weten over deze slimme gordijnrailmotor G-Motion? Neem gerust contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADD A COMMENT