December Party // 11 december // Architecten Showroom Amsterdam

Published by

Posted on 13 november 2018

Een nieuwe blikvanger in het IJ – Sluishuis Amsterdam

De marketingmachines draaien op volle toeren: “Sluishuis wordt hét nieuwe architectonische landmark van Amsterdam en een juweel voor stadsdeel IJburg. Vanuit iedere kijkhoek lijkt er straks een ander gebouw te verrijzen. De ontwikkeling doet recht aan de schoonheid van het omringende water.”

Het Sluishuis komt recht tegenover onze werkplekken te staan, dus geen wonder dat we hier graag meer van willen weten. Het project wordt ontwikkeld door VORM en BESIX RED en is ontworpen door BIG (Bjarke Ingels Group) en Barcode Architects uit Rotterdam. Naar verwachting zal dit sculpturale project, gebouwd in het IJ, in 2022 afgerond zijn. De ambities zijn groot.

We zijn dan ook blij dat we verschillende sleutelspelers bij elkaar hebben kunnen brengen om een toelichting te geven op het project Sluishuis, de ontwikkeling, het ontwerp en de constructieve uitdagingen.

Architecten Showroom Amsterdam nodigt u van harte uit voor deze inspirerende sessie op dinsdag 11 december 2018 vanaf 16.00 uur op de Pedro de Medinalaan 1, Amsterdam IJburg.

 

PROGRAMMA

16.00 uur              Inloop

16.15 uur              Architecten Showroom Amsterdam en geheel Steigereiland krijgen nieuwe buren. Introductie door Indira van ’t Klooster (A10, Architecture Now, Dudok Architectuur Centrum)

16.20 uur              DE ONTWIKKELING – VORM, Thomas van den Doel, Project Ontwikkelaar

16.40 uur              HET ONTWERP       – Barcode Architects, Dirk Peters, Directeur

17.10 uur              DE CONSTRUCTIE   – Van Rossum Ingenieurs, Steven Schoenmakers, Constructeur

17.30 uur              DEBAT

17.45 uur              Netwerkborrel

 

Deelname is gratis, aanmelden verplicht (i.v.m. de catering)

 

WANNEER

Dinsdag 11 december 2018

ENTREE

Gratis

AANMELDEN UITSLUITEND VIA DEZE LINK

Dit event is voor professionals in de bouw, zijnde architecten, interieur architecten, ontwikkelaars, aannemers, constructeurs en andere betrokkenen in een bouwteam