Cradle to Cradle gecertificeerde plafonds van Armstrong

Published by

Posted on 3 december 2018

 

Het complete strekmetalen plafond assortiment is Cradle to Cradle Silver gecertificeerd. Hiermee worden meer en meer producten duurzaam aangeboden. Armstrong neemt bij de productie de vijf criteria, waarop producten C2C worden gecertificeerd, in acht.

Strek Metaal assortiment:
Het Armstong strekmetalen assortiment is perfect voor een industrieel design. Ideaal voor het transportsegment, renovatieprojecten en algemene ruimten. Strekmetaal biedt een eigentijds en stijlvol design en is beschikbaar in standaard inleg oplossingen. Daarnaast is maatwerk in afmetingen en kleuren beschikbaar.

Metalen plafonds:
De Cradle to Cradle® Silver-gecertificeerde metalen plafond assortiment geeft een brede keus aan plafond oplossingen. Zowel inleg in het standaard ophangsysteem als Clip-In en Hook-On behoren tot de mogelijkheden. Naast standaard oplossingen kan er ook in een grote diversiteit aan perforaties, kleuren en afmetingen maatwerk geleverd worden.

Duurzaam
Onze metalen tegels zijn 100% recyclebaar. De tegels zijn daarnaast tot 30% gemaakt uit hergebruikt materiaal. Naast de mogelijkheid tot uitstekende akoestische prestaties dragen de tegels ook bij aan energiebesparing door een goede binnen luchtkwaliteit (VOC A+ en Formaldehyde emissies klasse E1).

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met Michael Kiks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADD A COMMENT