Even voorstellen: Hilding Anders, een nieuwe exposant @ Architecten Showroom Amsterdam

Published by

Posted on 3 december 2018

“Giving the world a good night’s sleep” is altijd het doel van Hilding Anders geweest, al vanaf het begin in 1939. Dankzij onze technische knowhow, het vakmanschap en brede geografische dekking zijn we in staat onze producten aan te passen aan individuele markten. Sinds 2001 is Hilding Anders ook in Nederland actief.

De merken Eastborn en Pullman hebben een lange geschiedenis in Nederland. Eastborn werd opgericht in 1959 en heeft zijn thuisbasis in Vroomshoop, in het oosten van het land. Pullman produceert sinds 1937 matrassen en boxsprings, eerst in Zwijndrecht, tegenwoordig ook in Vroomshoop. In 2001 werd Eastborn onderdeel van de internationale onderneming Hilding Anders uit Zweden en in 2007 trad Pullman ook toe. Naast Pullman en Eastborn vertegenwoordigt Hilding Anders ook het Zweedse merk Carpe Diem.

Door ons grote aanbod, de goede onderlinge samenwerking en de brede kennis kunnen wij voldoen aan specifieke klantenbehoeften in de respectieve lokale markten. Deze unieke combinatie maakt ons, zoals we geloven, een van de drie beste spelers in de branche.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lars de Ruiter, uw contactperson voor Hilders Anders bij Architecten Showroom Amsterdam.

 

ADD A COMMENT