Nieuwe kleuren Fitnice vinyl voor de vloer en wand

Published by

Posted on 3 december 2018

VERTISOL, de nieuwe deelnemer met een stand in de Architecten Showroom Amsterdam heeft recent een nieuwe kleurlijn voor hun bestaande vinyl collectie toegevoegd en ook een nieuwe kwaliteit is uitgebracht onder de naam Pobo.

Deze ‘Fitnice Floor’ collectie staat bekend om gesloten structuur verkregen door middel van fixatie van het weefsel, waardoor het gebruiksvriendelijk is en eenvoudig te reinigen. De nieuwe kleuren zijn op de standvloer in de Architecten Showroom Amsterdam toegepast en stalen liggen er ter beschikking.

Om het voor architecten bij hun ontwerp mogelijk te maken dezelfde kleuren in de wanden te laten terugkomen is er ook een nieuwe kleurcollectie ‘Fitnice Wall’ toegevoegd. Deze vinyl wandbekleding is erg sterk en voorkomt beschadigingen aan wanden bij bijvoorbeeld smalle doorgangen.

De kleuren range is net als bij de vloer collectie geïnspireerd op de wensen van deze tijd, vele combinaties mogelijk.

Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen op onze stand bij de Architecten Showroom in Amsterdam.

 

Voor meer informatie contact Marc van den Berg van MB Flooring Consultancy, uw contactperson voor Vertisol bij Architecten Showroom Amsterdam.

 

 

ADD A COMMENT