Terugblik December party

Published by

Posted on 17 december 2018

11 december was onze jaarlijkse ‘December Party’. Tijdens dit feestelijke netwerk event hebben  Thomas van den DoelDirk Peters,  Steven Schoenmakers  en Indira van ’t Klooster (als moderator) ons geïnspireerd met een mooie presentatie over dé nieuwe blikvanger in het IJ, het Sluishuis. Hierbij een terugblik op dit mooie event!

Architectenweb schreef een mooi artikel over de bouw van het Sluishuis. Dat artikel lees je hier. 

Graag tot ziens in de Architecten Showroom Amsterdam.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige evenementen, nieuwe ontwikkelingen bij de Architecten Showroom Amsterdam, en nieuwe producten van onze leden? Hou dan onze Facebookpagina, Twitter en LinkedInpagina in de gaten of ga eens aandachtig door onze maandelijkse nieuwsbrief.