De Ploeg voor projecten waarbij de akoestiek een rol speelt

Published by

Posted on 7 januari 2019

We wonen en leven in een drukke wereld. Altijd en overal moeten we bereikbaar zijn waardoor we snel worden afgeleid. Daarom zijn we op zoek naar rust en een plek om te kunnen reflecteren. Onze akoestische kwaliteiten zijn daar een antwoord op. Ze dragen met hun temperende effecten bij aan het comfort van de ruimte – voor meer ontspanning in woonvertrekken en verhoogde concentratie in de werkomgeving.

QUIET, CALM AND FADE

Binnen de collectie nemen de kwaliteiten Quiet, Calm en Fade een bijzondere plaats in door hun aangename akoestische werking. Voor het eerst presenteren we daarmee stoffen die zowel geluiddempend als transparant zijn. Ze halen de scherpe kantjes van ongewenste omgevingsgeluiden en nagalm.

Dat het materiaal licht en luchtig oogt en toch klanken absorbeert is te danken aan de ingenieuze toepassing van het garen. Door de bijzondere structuur van het garen worden geluidsgolven verstrooid en afgezwakt.

Voor meer informatie over de akoestische stoffen van De Ploeg neemt u contact op met Paul Beeren of Robert van Beekum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADD A COMMENT