Nieuw van Tarkett: Cementi click

Published by

Posted on 4 februari 2019

Cementi Click is een nieuwe generatie materiaal voor architectonische ruimtes, dankzij het kliksysteem dat voor de eerste keer wordt gebruikt voor minerale tegels. De collectie geeft de authenticiteit van mineraal materiaal weer en is geschikt voor gebieden met veel verkeer, zoals hotels, restaurants en winkels.

Vier patronen in warm en koel grijs vangen de essentie van kaal beton en inspireren het grafische verhaal van 10 decors en een reeks effecten van steen en hout. Alle 23 high-definition ontwerpen zijn gemakkelijk te combineren.

Belangrijkste eigenschappen van Cementi Click:

  • Authentieke grondstof
  • 23 gemakkelijk te combineren decoren
  • Eenvoudig & snelle klik-installatiesysteem
  • Geen voorbereiding voor ondervloer
  • Zeer stabiel en zeer resistent

 

Neem voor meer informatie over de Tarkett Cementi click collectie contact op met Marith Thies of Dirk van Gestel.