LiquidDesign geeft designstudio Chiyoda Genk nieuwe, stijlvolle allure

Published by

Posted on 12 maart 2019

Een bedrijf met een Japanse achtergrond in België, dat zich onderscheidt met fraaie decoratieve prints voor vele interieurtoepassingen, stelt ook hoge eisen aan het eigen interieur. Toen in 2018 de verouderde designstudio werd vernieuwd, viel de keuze voor de vloerafwerking van LiquidDesign.

Dit ontstond na overleg tussen architect en projectleider Bert Klaaysen van Avenir Projects uit Apeldoorn en Ruud Vaessen, Accountmanager Architecten en Facility managers van Forbo Eurocol. Bert was direct enthousiast toen Ruud LiquidDesign liet zien en zag in dit innovatieve, natuurlijke product goede mogelijkheden voor het Chiyoda-project in Genk. Dat is overigens een coproductie met zijn Keulse collega Rolf Warda van Warda Design, dat voor dit project formeel de opdrachtgever was van Avenir Projects.

Het resultaat is van een zeldzame schoonheid.

Lees hier het complete verhaal:

https://www.forbo.com/eurocol/nl-nl/eurovisie/projecten/drukkerij-chiyoda-europe-genk/pcgv4i

ADD A COMMENT