Nieuw bij Architecten Showroom Amsterdam: Bruynzeel Multipanel

Published by

Posted on 12 maart 2019

Bij de Architecten Showroom Amsterdam demonstreert Bruynzeel Multipanel een kleine greep uit hun assortiment. Natuurlijk Perfosound – geboorde panelen, en Perfosound Line – gegroefde lamellen. Daarnaast vindt u voorbeelden van Topakustik. Leverbaar met Topperfo microperforatie, Topperfo kleine en grote perforatie en uiteraard in de lange Topakustik gegroefde lamellen. Met de massief houten panelen van Bruynzeel Linea creëert u een heel andere sfeer dan met Bruynzeel Multipanel vlakke panelen. Dankzij het gebruik van een akoestische tegel in het Linea systeem behaalt ook dit product een indrukwekkende absorptie. Alle producten zijn geschikt voor zowel wand- als plafond toepassing.
Natuurlijk kan Bruynzeel Multipanel niet alle producten demonstreren.
Op de website www.bruynzeelmultipanel.com vindt u hun volledig assortiment.
Interesse in het assortiment van Bruynzeel Multipanel? Specifieke wensen?
Graag maken zij met u een afspraak bij ASA om uw project te bespreken.
Voor een afspraak kan u bellen naar 075-6554200.

ADD A COMMENT