Tarkett voorziet nieuwe locatie Seats2Meet van vloerbedekking

Published by

Posted on 12 maart 2019

Seats2Meet heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in Tilburg in de LocHal. Tarkett heeft deze nieuwe locatie mogen voorzien van vloerbedekking.

Seats2Meet was op zoek naar een leverancier die ervoor kon zorgen dat iedere ruimte binnen het complex een andere sfeer zou uitademen; elke ruimte moest een eigen karakter hebben. Er is dan ook gebruik gemaakt van een veelvoud aan collecties van DESSO en Tarkett, zoals onder andere DESSO Grain, DESSO Metallic Shades, DESSO Desert en iD Inspiration 70. Naast de variatie in de collectie was het belangrijk dat de vloerproducten op korte termijn konden worden geleverd.

Na een zoektocht onder de leveranciers kwam Seats2Meet bij Tarkett uit, omdat deze collecties uitstekend aansloten bij hun wensen en de leveringscondities probleemloos konden worden gehaald.

ADD A COMMENT