Alles is mogelijk met FSB – producten op maat per stuk of per serie

Published by

Posted on 9 april 2019

FSB presenteert FSB Handmade, een unieke benadering van de markt. Bij FSB kun je vanaf heden namelijk een wereld betreden met nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. Het leverassortiment van FSB is al het meest omvattend van alle deurbeslagfabrikanten. Met onze nieuwe levermogelijkheden FSB Handmade worden nu ook de laatste en tot nu toe niet vervulde wensen werkelijkheid: wij maken uw beslagwens op maat. Een eigen ontwerpidee of een speciale deurkruk met bijzondere afmetingen, we kunnen het allemaal realiseren. Bijvoorbeeld een klassieke deurkruk die al jaren niet meer leverbaar is. Of een speciale raamkruk met bijzonder grote afmetingen voor grote geveldeuren.

Dat kan in grote series, maar ook per stuk! Heeft u een ontwerpidee waarvan de concretisering nog niet afgerond is? Of waarvan zelfs nog geen CAD-gegevens beschikbaar zijn? Geen probleem: wij werken het in detail uit of maken eerst een ontwerp volgens uw idee. Na een technische controle doen wij een voorstel en maken we desgewenst eerst een productmonster. Na goedkeuring, beginnen wij onmiddellijk met de productie. Zo behoort u tot een selecte groep mensen die een eigen origineel FSB-product heeft ontworpen.

FSB biedt de service FSB Handmade voor universele ontwerpmogelijkheden voor deurkrukken, wisselgarnituren, deurknoppen, raamkrukken, hef- en schuifdeurbeslag, profieldeurbeslag, glasdeuren en deurgrepen in de materialen aluminium, diverse RAL-kleuren, rvs, brons en messing.

Benieuwd naar de mogelijkheden van FSB Handmade? Bestel dan de brochure door een e-mail te sturen naar [email protected]

 

ADD A COMMENT