Kies voor koper met Häfele

Published by

Posted on 9 april 2019

Het leuke van koper is dat het toepasbaar is in elke woonstijl. Koper laat zich makkelijk combineren met diverse kleuren én materialen. Dat maakt het toepassen van koper uitermate geschikt voor het creëren óf upgraden van een nieuw of bestaand interieur. Häfele heeft een aantal interieur accenten in koper in het assortiment voor gebruik in woon-, slaapkamer en keuken. Denk bijvoorbeeld aan greepjes, knoppen, kranen of wasbakken.

Woonstijlen

Afhankelijk van de toepassing, varieert de uitstraling van koper. Toegepast met of óp houten meubels geeft koper een warme landelijke uitstraling. Liever een minimalistische of industriële look? Dan is koper een ideaal accent met zwart, wit of metaal. Wanneer koper met pasteltinten gecombineerd wordt, ontstaat een trendy Scandinavische look.

 Upgraden of vernieuwen

Koper is leuk in een nieuw project, maar ook ideaal voor het creëren van een nieuwe look in een bestaand interieur. Door het vervangen van greepjes, knoppen, kranen of wasbakken wordt snel een nieuwe touch gegeven aan het interieur. Häfele heeft daarvoor een aantal accenten in het koper in het assortiment. Met deze accenten creëer je in elke ruimte een nieuw gevoel.

ADD A COMMENT