Ideal Standard nodigt u uit voor een bezoek aan het “kleinste kamertje” in het ASA.

Published by

Posted on 8 mei 2019

Met de nieuwe Strada II wastafels en waskommen introduceert Ideal Standard een nieuwe stijlvolle collectie die perfect aansluit op het hedendaags design. De kubische vormen met afgeronde hoeken zijn momenteel een terugkerend thema. De collectie Strada II onderscheidt zich bovendien door het dunwandige keramiek, dat niet alleen functioneel is, maar ook bijzonder esthetisch.

Deze nieuwe keramiekserie Strada II is nu ook terug te vinden in de publieke toiletruimtes van de Architecten Showroom Amsterdam op de begane grond. De serie biedt naast een passende uitstraling bij het ontwerp van het ASA, een zeer groot comfort in onderhoudsgemak.

Ontdek zelf de oplossingen die Ideal Standard biedt bij mogelijke (publieke) sanitaire projecten? Bekijk de website: www.idealstandard.com of breng een bezoek aan dit kleine kamertje.

ADD A COMMENT