Nieuwe meubelgrepen collectie van Häfele

Published by

Posted on 8 mei 2019

Van 21 tot 24 mei is het weer zover: de tweejaarlijkse Interzum beurs in Keulen. Häfele toont hier haar nieuwste innovaties. Met digitale netwerken, innovatieve meubeltechnologie en holistische oplossingen presenteert Häfele haar thema “Thinking ahead”. En wordt het duidelijk hoe eenvoudig de slimme wereld van de meubelindustrie gerealiseerd kan worden met het Häfele assortiment en de vele nieuwe producten.

 

Een nieuwe Red Dot Design Award winnaar

Één van die nieuwe producten is de designhandgreep H1910; een op textiel geïnspireerde greep in diverse trendy kleuren. De greep combineert techniek met een warme, aangename uitstraling. En dat sluit perfect aan bij onze huidige woonwensen waar de keuken een onderdeel is geworden van de woonkamer.

 

We make it easy

Wie geïnteresseerd is in nog meer nieuwe ideeën, vindt ze op de Häfele stand van de #Interzum2019. Hier is de toekomst op veel gebieden al begonnen. “Digital Living, we make it easy” is de slogan. Häfele heeft veel nieuwe producten te bieden voor het slim verbinden van moderne woonomgevingen door middel van LED verlichting en geluid, meubelverbinders, kast systemen, schuifdeuren en klepbeslag. Onder de paraplu van Häfele Connect wordt het koppelen en besturen van slimme Häfele producten, inclusief verbindingen met systemen van derden, een realiteit.

ADD A COMMENT