Sanitaire hulpmiddelen in RVS en aluminium

Published by

Posted on 8 mei 2019

FSB heeft nieuwe kleuren voor haar sanitaire hulpmiddelen in het aluminium geïntroduceerd. De kleuren mat wit en mat zwart zijn toegevoegd aan het reeds bekende RVS-programma en het bestaande kleuren-pallet van sanitaire hulpmiddelen.

Ergo is een reeds beproefd systeem binnen het sanitaire programma van FSB, dat zich kenmerkt door zowel esthetiek als functionaliteit. Sinds vijftien jaar levert de Duitse deurkrukspecialist al barrièrevrije producten. Hierin onderscheidt FSB Ergo A100 (aluminium) en Ergo E300 (roestvaststaal). Het sanitaire programma van FSB heeft als functie om gebruikers te ondersteunen in hun bewegingsmogelijkheden in badkamer en toilet en hen hierdoor meer zelfstandigheid, verzorgingscomfort en woonkwaliteit te bieden. Naast handgrepen, wandsteunen, douchestangen en douchezitjes heeft FSB ook accessoires voor badkamer en toilet in het programma.

Filosofie van het grijpen

Het Ergo-systeem is uniek in zijn soort, omdat het design van de grepen de menselijke anatomie volgt. FSB heeft jarenlang onderzoek gedaan naar het grijpen van de hand. Alle grepen binnen het assortiment hebben een ovale vorm. Dankzij deze vorm heeft de gebruiker minder kracht nodig en juist meer grip op het oppervlak. Zeker in vergelijking met een vaak toegepaste ronde buis. Het vooruitstrevende design van het functionele Ergo-systeem wordt consequent doorgevoerd in de bijpassende accessoires. Ook bij de accessoires is de wetenschap omtrent het grijpen tot individuele oplossingen doorgevoerd. De douchekophouder is bijvoorbeeld eenvoudig met twee vingers te bedienen.

Optimale esthetiek

Het Ergo-systeem is dankzij variabele kleur- en materiaalcombinaties individueel afstembaar op interieur en sfeer. Naast RVS producten biedt FSB dezelfde lijn ook in het aluminium in diverse kleuren, namelijk anemoonwit, oestergrijs en antracietgrijs metallic. Nu complementeert FSB deze kleurenrange met mat zwart (RAL 9005) en mat wit (RAL 9016). Hiermee maakt FSB de markt ervan bewust dat er naast ook producten in de markt zijn die een luxe, hoogwaardige uitstraling hebben en goed nadenken over ergonomie. Met de aanvulling van deze kleuren is FSB in staat om artikelen in gewenste kleurencombinaties te leveren. Zo kunnen voldoende contrasten voor optimaal zicht in de kamer bereikt worden. Hierdoor biedt ergonomische oplossingen binnen het sanitaire programma die zowel op esthetiek als gebruikscomfort hoogwaardig zijn. Met Ergo A100 en E300 zijn design en functie volledig in harmonie!

ADD A COMMENT