JUNG is Partner van de Architecten Showroom Amsterdam

Published by

Posted on 17 juni 2019

Sinds mei dit jaar is JUNG partner van de Architecten Showroom Amsterdam.

Het ontwerp van de stand is ondertussen rond. Naar verwachting zal de bouw in juni afgerond worden. Op de stand zullen naast de JUNG programma’s enkele onderwerpen extra uitgelicht worden zoals JUNG oplossingen voor hotelinstallaties in de nagebootste hotelkamer en LS 990 in Les Couleurs® Le Corbusier. Uiteraard is er ook aandacht voor onze domotica oplossingen JUNG eNet SMART HOME en JUNG KNX.

Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hopen u in de toekomst graag te verwelkomen in de Architecten Showroom Amsterdam.

Mocht u hierover, of over andere zaken vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met Martijn van Rijssel ([email protected]), of als u specifiek vragen heeft over hotelinstallaties met Jørgen Smits ([email protected]).

ADD A COMMENT