Aroma Club

Aroma Club is een koffiemerk uit Amsterdam en voorziet Architecten Showroom Amsterdam iedere dag van heerlijke koffie. De verse koffiebonen in combinatie met het elegant vormgegeven d’Ancap porselein uit Italië zorgen voor de perfecte koffiebeleving.

Wij hechten grote waarde aan de versheid van de koffie. De Smooth James koffiebonen zijn afkomstig uit Colombia en worden gebrand op basis van de slow-roast methode. Hierdoor worden de ultieme smaken en aroma’s uit de koffieboon gehaald. De koffieboon is daarmee perfect voor het maken van een espresso, koffie of cappuccino. De Smooth James koffiebonen van Aroma Club hebben een notige smaak en dikke crèmelaag. De grootste kwaliteit van deze koffieboon is nog wel dat hij bij iedereen in de smaak valt!

Aroma Club wil officemanagers ontzorgen wat betreft koffie. Dat doen we door uitstekende koffie te leveren in combinatie met alle benodigde randzaken zoals porselein, suikersticks en eventueel machines. Voor meer informatie over Aroma Club koffie kijk op www.aromaclub.nl.