Bent u al bekend met de innovatieve surface finishing-producten van Forbo Eurocol?

Published by

Posted on 28 juli 2021

Bent u al bekend met onze innovatieve surface finishing-producten? Wij komen het u graag vertellen!

Forbo Eurocol is producent en leverancier van hoogwaardige surface finishing-producten voor vloer en wand. Innovatief, een moderne en duurzame uitstraling en een stijlvolle afwerking voor woningen, winkels, kantoren, showrooms, werkruimten of openbare gebouwen. Nieuwste aanwinst is DecoDesign waarmee we ons assortiment hebben uitgebreid, naast BetonDesign, LiquidDesign en FloorColouring. Om onze klanten en relaties op een laagdrempelige wijze kennis te laten nemen van deze producten, brengen wij u graag een bezoek. Daarnaast organiseren wij kleinschalige events voor u en uw collega’s voor een live kennismaking. Dit doen wij bij Architecten Showroom Amsterdam (ASA) en in de showroom van Forbo Eurocol of desgewenst bij u in het bedrijf. Ook een digitale bijeenkomst, bijvoorbeeld in de vorm van een webinar of een Teams-meeting, behoort tot de mogelijkheden.

VAN MODERN INDUSTRIEEL TOT WARM EN DUURZAAM

Geef uw ontwerp een extra dimensie. De bekendste surface finishing-producten van Forbo Eurocol zijn BetonDesign, LiquidDesign, FloorColouring en het onlangs geïntroduceerde DecoDesign. Tijdens ons bezoek of een event ervaart u niet alleen de look & feel van deze innovatieve producten, we tonen u ook diverse projecten waar deze succesvol zijn toegepast. Ongetwijfeld doet u tijdens een dergelijke sessie nieuwe inspiratie op voor uw projecten. Een korte introductie van onze surface finishing-producten:

DecoDesign: Verrassende finishing touch – basiskleur afgewerkt met kleurige spray
BetonDesign: Beton, maar dan anders – fraaie industriële betonlook, met slagen en kleurschakeringen
LiquidDesign: Warm en duurzaam – natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen en geluiddempend
FloorColouring: Twee in één – strakke egalisatie met een eindafwerking in kleur

Maak een afspraak met uw accountmanager Architecten en Facility:
Noord-Nederland: Linda Wijnands, 06 – 41 32 67 23 / linda.wijnands@forbo.com
Zuid-Nederland: Petra Biemans, 06 – 41 08 25 45 / petra.biemans@forbo.com

Een klantbezoek, productevent op locatie of een digitale bijeenkomst duurt 1 uur. Een verzorgde lunch & learn is ook een optie. In verband met corona zijn de locatiebijeenkomsten met maximaal vijf personen.