BNO Interieurzaken powered by Mosa

Published by

Posted on 25 november 2021

Op 9 november was er eindelijk weer (zoals vanouds) een editie van BNO Interieurzaken;

Een lezingenreeks georganiseerd door de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers) in samenwerking met en in opdracht van de Mosa Design Studio Amsterdam, onderdeel van Koninklijke Mosa uit Maastricht.

En wat voor editie!

 

How to design a winning workplace

Hoe ontwerp je een winning workplace en hoe staat dit in relatie tot het post coronatijdperk waarin we ons nu bevinden? Waar moet een goed kantoorinterieur anno nu aan voldoen? En gelden er dezelfde eisen als je met je ontwerp in de prijzen wilt vallen? Hoe belangrijk zijn die awards nu eigenlijk voor de ontwerpers? En is het kantoorinterieur blijvend veranderd door de pandemie?

 

Er waren 4 geweldige sprekers aanwezig en zij gaven hun visie op dit vraagstuk.

  • Ramon Beijen, Creative director CBRE,
  • Carolien Roos en Niek Joanknecht, Firm Architects
  • Francesco Messori, partner van concept- en ontwerpstudio D/DOCK.

Ieder deed dit op zijn eigen manier, soms bijna wetenschappelijk, gebaseerd op veel onderzoek, soms meer intuïtief vanuit een zeer nauw contact met de opdrachtgever, soms bijna filosofisch. In ieder geval was het een hele interessante middag/avond. En het gaf veel stof tot napraten.

 

Het ontvangst en en de afsluiting vond plaats in de Mosa Design Studio, onder het genot van een hapje en een drankje. We kijken terug op een fijne bijeenkomst, leuke ontmoetingen en goede gesprekken.

 

Wij delen nog even een paar plaatjes om de sfeer te proeven!