De vernieuwde Argus sensorsluizen

Published by

Posted on 18 november 2020

De nieuwe Argus sensorsluizen van dormakaba hebben veel vrijheid in vorm, kleur en functie. Ze combineren de mogelijkheden van een modern toegangssysteem binnen een beveiligde zone, uitgevoerd in drie modellen. Van de korte basisuitvoeringen tot de stijlvolle objecten met geavanceerde sensoren, bieden de sluizen een breed scala aan functies.

Deze variatie komt tot uiting in de modulaire vormgevingselementen: met een gevarieerde reeks aan kleuren en materialen voor de handgeleiding, zij- en profieldelen, aandrijvingen en deurvleugels worden er ongekende vormgevingsmogelijkheden aangeboden. Veelzijdig aluminium wordt gebruikt als basismateriaal. Argus sensorsluizen van dormakaba passen harmonieus in elke ontvangstruimte: ze passen bij een modern concept, als discrete functionele eenheid of als zelfverzekerd statement.

Bij de Argus sensorsluizen is rekening gehouden met de toegankelijkheid. De modellen zijn leverbaar in doorgangsbreedtes van 650 mm, 900 mm en 1.000 mm. Het sensorsysteem correspondeert met de deurbladbreedte en past zich met volledige functionaliteit aan de desbetreffende afmetingen aan. Het eenvoudige, intuïtieve systeem, dat beschikt over optionele volglichten in de geleidingselementen en gekleurde lichtsignalen op de kaartlezer, zorgt voor een hoge mate van gebruiksgemak.

Er zijn vele mogelijkheden zo ook de mogelijkheid tot het verhogen van de deurvleugels. Dit zorgt voor een hogere fysieke en vooral psychologische barrière en biedt zo een betere bescherming tegen ongeoorloofd overklimmen door ongewenste personen.

De eenvoudige installatie van componenten, zoals lezers, in de Argus sensorsluizen vergemakkelijkt de integratie ervan in verschillende beveiligings- en toegangsconcepten en -structuren. De oppervlakken kunnen worden aangepast aan de hand van de gewenste architectuur. De nieuwe Argus sensorsluizen volgen het XEA-designconcept en passen perfect in het huidige productportfolio van dormakaba. Zo bieden ze een breed scala aan mogelijkheden voor een stijlvolle en veilige ingang.

Voor meer informatie over de vernieuwde Argus sensorsluizen of overige toegangsoplossingen belt u met dormakaba Nederland B.V.  088-352 33 33 of gaat u naar www.argus-innovations.com.