DecoDesign-webinar voor architect-en interieurstylist gemist?

Published by

Posted on 19 mei 2021

Goed nieuws: in juni kunt u deelnemen aan de nieuwe!

De live webinar voor de introductie van DecoDesign die wij in februari organiseerden, bleek een groot succes. Een flink aantal architecten-en interieurstylisten had zich aangemeld en maakte zo op een ontspannen manier kennis met dit nieuwe surface finishing-product van Forbo Eurocol.

De webinar leverde veel positieve respons en daarnaast ook diverse relevante vragen op, waar ook deelnemende collega’s hun voordeel mee deden. Reden voor Forbo Eurocol om een nieuwe DecoDesign-webinar te organiseren, opnieuw speciaal voor de architect-en interieurstylist.

Deze DecoDesign-webinar vindt plaats op 3 juni aanstaande, aanvang 11.00 uur.

Intussen zijn er al diverse projecten mee uitgevoerd. Als u nog niet bekend bent met DecoDesign, of u wilt nog eens op uw gemak kennisnemen van alle ins en outs, dan heten wij u van harte welkom. Tijdens de webinar kunt u direct vragen stellen en meepraten via de chatfunctie.

Zo schrijft u zich in:

U meldt zich eenvoudig aan via de link onder deze uitnodiging. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail die u kunt koppelen aan uw digitale agenda. Hierin staat tevens de link die u op 3 juni direct toegang biedt tot de webinar DecoDesign.

Wij verheugen ons op uw deelname! Schrijf u hier direct in!