Dormakaba

Uit de fusie van Dorma en Kaba in 2016 is dormakaba ontstaan. De fusie onderstreept onze gepassioneerde toewijding voor onze klanten. Wij bieden producten, oplossingen en services voor een beveiligde èn comfortabele toegang tot gebouwen en ruimten aan. Denk hierbij aan deurdrangers, antipaniek sloten, beveiligingsdeuren, automatische deuren en toegangscontrolesystemen. Alles uit één hand.

We hechten daarbij grote waarde aan de synergie tussen de diverse producten. Elk gebouw of terrein vereist zijn eigen, specifieke toegangsoplossing. Het portfolio van dormakaba voorziet in alle wensen en eisen ten aanzien van de implementatie en verbetering van maatregelen die de organisatie van uw toegangen vereenvoudigen.

  • Gedegen advies en begeleiding van een ter zake kundige partner;
  • Ontzorging door onze ervaring met projectmanagement;
  • Samenstelling van een alomvattende oplossing toegesneden op de specifieke situatie;
  • Producten uit één hand welke volledig geserviced worden waardoor de continuïteit gewaarborgd is.

Een eenmaal gedane investering in de toekomst groeit mee met de behoefte van uw organisatie zonder dat u bestaande onderdelen hoeft te vervangen. Een gunstig Total Cost of Ownership is het gevolg.

XEA design

De synergie tussen de diverse producten bestaat niet alleen uit de functionaliteit maar zeer zeker ook uit het design. Bij dormakaba besteden we veel aandacht aan het design. Daarvoor is het XEA concept ontwikkeld. XEA staat voor Ten (X) Elements of Aesthetics. XEA verenigt basisvormen, kleuren, oppervlakken en functies tot één universeel en herkenbaar design dat de dormakaba-producten met elkaar verbindt. Het XEA-design heeft als doel een globale vormgeving tot stand te brengen voor onze producten, waarbij altijd rekening wordt gehouden met 10 belangrijke aandachtspunten:

1. Identificeerbare merkproducten
2. Intuïtieve symbolen
3. Standaardoppervlakken
4. Duidelijke vormtaal, monolitische structuur
5. Intuïtieve gebruikersoppervlakken
6. Contrasterende oppervlakken
7. Framing
8. Meerlagige composities
9. LED-indicator
10. Individueel design

Dankzij deze 10 punten komen we tot producten die niet alleen uitblinken door een hoge kwaliteit, maar die ook nog eens perfect compatibel zijn met elkaar dankzij een verfijnd, uniform design.

Met onze aanwezigheid in 130 landen en meer dan 16.000 medewerkers zijn we zowel wereldwijd als plaatselijk actief. dormakaba Nederland maakt deel uit van de dormakaba Group. Met ons kantoor gevestigd in Dodewaard zijn we landelijk actief. We kennen de lokale vereisten, we luisteren naar onze klanten en partners, we stellen de juiste vragen en houden rekening met elk aspect om tot slimme, veilige toegangsoplossingen te komen.

Met meer dan 150 jaar ervaring en niet aflatende investeringen in innovatie staan wij voor veiligheid, duurzaamheid, gemak, design en betrouwbaarheid. En met deze basis staan we als vakkundige partner aan de zijde van onze klanten tijdens elke ontwikkelingsfase van een (bouw-)project.

Wij maken toegang in het leven van onze klanten en eindgebruikers eenvoudiger en veiliger.

Martijn van Rijssel

T: 06-51090966

E: martijn.van.rijssel@dormakaba.com

 

Dormakaba Nederland B.V.

Dalwagen 45

6669 CB Dodewaard

T: 088-3523333

E: info.nl@dormakaba.com