Eurocol

Vloer en wand met basic beton uitstraling; BetonDesign

Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers. Een goed voorbeeld is BetonDesign, een innovatie op het gebied van vloer- en wandafwerking, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.

Beton, maar dan anders

Onder architecten is er behoefte aan een krachtige, eenvoudig aan te brengen afwerking, die op vloeren en wanden kan worden toegepast. Ook moest deze afwerklaag de basic uitstraling hebben van onafgewerkt vlak beton. Na uitgebreid ontwikkelen en testen kwam de afdeling Productontwikkeling van Forbo Eurocol met de innovatieve oplossing BetonDesign. Een afwerklaag van 1 tot 1,5 mm dik en niet te onderscheiden van echt beton, maar dan zonder de nadelen als stofvorming of snelle vervuiling.

Vloer en wand

BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd, direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Hetzelfde geldt voor de decoratieve afwerking van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat. Desgewenst kan in overleg met de verwerker ook enige structuur in de afwerklaag worden aangebracht. Voor een stijlvolle en onderscheidende wanddecoratie op ieder plek: thuis, op kantoor, in scholen, zorginstellingen, sportruimten, et cetera.

Vele voordelen

  • Fraaie betonuitstraling
  • Geschikt voor vloer en wand
  • Eenvoudig aan te brengen als dunne afwerklaag
  • Stofvrij, slijtvast en vuilbestendig

 

Nieuw: LiquidDesign nu ook te zien bij Architecten Showroom Amsterdam

Fraaie veerkrachtige vloeivloer met natuurlijke look & feel

Maart 2017 hebben wij LiquidDesign geïntroduceerd in de markt. Dit werd zeer goed ontvangen en zo kwam ook de vraag van onze klanten en bezoekers bij de Architecten Showroom Amsterdam om LiquidDesign tastbaar te maken. Daarom besloten wij om onze stand te vernieuwen, waarmee wij onze bezoekers en klanten de laatste ontwikkelingen die Forbo Eurocol Nederland B.V. maakt, kunnen laten zien. En zo ligt er nu een nieuwe vloer met LiquidDesign en is op de wand BetonDesign te zien.

Wat is LiquidDesign ook alweer?

LiquidDesign is een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer met een natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. Een fraaie en duurzame vloerbedekking met blijvend veerkrachtige eigenschappen, voor vele toepassingen. Leverbaar in ruim dertig aantrekkelijke kleuren.

LiquidDesign onderscheidt zich duidelijk van bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. Met zijn warme, comfortabele uitstraling is LiquidDesign bedoeld als vloerafwerking voor bijvoorbeeld hotels, restaurants, kantoren, winkels, woningen en (bedrijfs)kantines.

Het is bijzonder verwerkingsvriendelijk. Deze veerkrachtige vloeivloer laat zich snel en moeiteloos aanbrengen en afwerken tot één fraai egaal oppervlak. LiquidDesign bestaat uit natuurlijke grondstoffen en zijn hernieuwbaar, dus milieuvriendelijk.

Enkele voordelen zijn:
• in 1 keer af te lakken zonder primer
• taai, slijtvast, vuilbestendig en emissiearm
• naadloos aan te brengen
De kleur op de vloer in onze stand is de trendy kleur Bark. Bent u nieuwsgierig geworden kom dan snel kijken bij de Architecten Showroom Amsterdam. Het is wel aan te raden om voor bezoek even contact op te nemen omdat we niet alle dagen volledig aanwezig zijn.

Ruud Vaessen
06-53697477

Forbo Eurocol BV
Industrieweg 1-2
Postbus 130
1520 AC Wormerveer

Tel.: +31 (0)75 627 16 00
Fax: +31 (0)75 628 35 64