Gira

De moderne elektrotechnische installaties van Gira bieden een breed assortiment aan intelligente gebouwentechniek voor comfort, energiebesparing en veiligheid. Naast de bekende omvangrijke schakelaarprogramma’s, ook apparatuur voor huistechniek, licht- en muziekbesturing door het hele huis  en talrijke functies voor deurcommunicatie, energie en licht buitenshuis. Alles is op elkaar afgestemd. Functionaliteiten en apparatuur kunnen eenvoudig worden gecombineerd en de aaneengesloten designlijnen bieden daarvoor altijd het juiste kader.

Gira ontwikkelt en produceert systemen en oplossingen die qua techniek en design grensverleggend zijn. Dat wordt ook erkend door de jury’s van zowel nationale als internationale prijsvragen: Gira en Gira producten zijn en worden steeds weer bekroond met diverse designonderscheidingen.

De expositie in de Architecten Showroom Amsterdam laat geïnteresseerde professionals een breed spectrum aan producten zien, die voor hun werk relevant zijn. Bezoekers kunnen gebruikmaken van flexibele werkplekken, gratis wifi en hebben de beschikking over diverse informatiebronnen.

De showroom biedt gelegenheid tot het uitwisselen van ideeën en ervaringen en biedt de bezoekers informatie over innovaties. Dat de bezoeker op deze wijze inspiratie kan opdoen, vinden wij belangrijk.

Jeffrey Stolk

06-53 19 17 39
[email protected]