Ideal Standard

Wij zijn Ideal Standard, ideaal is voor ons dé standaard

Wij geloven dat u uw eigen ideale badkamer moet kunnen ontwerpen. Wij streven ernaar om u te helpen bij het creëren van uw ideale badkamer, in welk opzicht ook, zoals ruimte, stijl, budget of behoeften. Onze badkamerproducten inspireren, transformeren en ontspannen de gebruikers in commerciële gebouwen, hotels, woningbouw en in de zorgsector.

Met liefde voor het detail vervaardigen wij al meer dan 100 jaar complete kwaliteitsbadkamers. Baden, toiletten, kranen, douchesystemen, meubels en wastafels… uw complete badkamer afkomstig van 1 fabrikant. Als het gaat om het ontwerpen, vervaardigen en advies op het gebied van sanitaire ruimtes moet u bij ons zijn.

In onze showroom krijgt de bezoeker een indruk van ons brede en diepe assortiment. En dan niet alleen breed en diep in de zin van diversiteit, maar vooral ook in stijl en behoefte. Voor elk budget bieden wij oplossingen voor een ideale badkamer. Iedere gebruiker van de badkamer vraagt om een andere combinatie van functionaliteit, behoefte en stijl. Wij kunnen u daarbij adviseren.

Arvid van Stegeren
06-52585896
avanstegeren@idealstandard.com

Willem Blom
06-53929355
wblom@idealstandard.com

T (077) 355 08 08
F (077) 354 21 86