Je kunt je deurenlijst nu veel sneller configureren – Met de planningstools van dormakaba EntriWorX.

Published by

Posted on 24 augustus 2022

Wist je dat je tot 20% van de tijd kunt besparen die je tijdens het planningsproces gebruikt om  bijvoorbeeld deurlijsten samen te stellen? Stel je je een deurlijst voor die door slechts één enkele klik aangepast wordt. Klinkt te mooi om waar te zijn? Het is mogelijk met dormakaba EntriWorX Planning 360° en Planner!

 

Onze Missie: we besparen tijd voor jou en we stellen je in staat je tijd te besteden aan veel belangrijkere taken en je de vrijheid te geven om inspiratie op te doen voor komende projecten.

Onze oplossing: Het nieuwe EntriWorX EcoSystem met collaboratieve planningtools speciaal voor jou als Architect en Planner.

Productiviteit, samenwerking, snelheid en veiligheid verbeteren: EntriWorX, het EcoSystem voor het plannen, het installeren en de exploitatie van deursystemen. Plannen, gegevens en processen zijn hier overzichtelijk gestructureerd en mobiel te raadplegen. Ideaal voor architecten, planners, installateurs en het facilitair management. Een digitale omgeving om met elkaar samen te werken. Informatie en documenten worden in webbased toepassingen centraal gebundeld en daarmee toegankelijk voor alle deelnemers op elke locatie.

Het EntriWorX EcoSystem – een voordeel in elke projectfase:
– nauwkeuriger met gedigitaliseerde deurplanning.
– sneller met gedigitaliseerde deurinstallatie en inbedrijfstelling
– simpel efficiënter in het gebouwbeheer, door de beschikbaarheid van gedigitaliseerde deuren (digitale tweeling).

Maak kennis met EntriWorX EcoSystem. Ontmoet ons en onze nieuwe manier van werken op ARCHITECT@WORK in Rotterdam op 14 & 15 september as. (Hal 1, Stand 238) en ontdek onze nieuwe digitale tools. Registreer je hier voor gratis toegang.

De negende editie van ARCHITECT@WORK Rotterdam zal het thema ‘Healthy Materials’ dragen, waarbij de focus zal liggen op alle processen die een product doorloopt en de Architecture and Design community zal informeren over materialen en de productie ervan.


Nieuwsgierig? We geven je graag advies.

dormakaba Nederland B.V. Tel: +31 88 352 33 33

architecten.nl@dormakaba.com

www.dormakaba.nl/entriworx