JUNG Augmented Reality-Studio App: richt je huis in via je smartphone

Published by

Posted on 28 mei 2020

Bouwen en verbouwen gaat traditioneel gepaard met keuzestress, want het aanbod van de meeste producten is enorm! Welk schakelaardesign past er bijvoorbeeld bij dat fleurige behang in de slaapkamer of bij dat strakke schilderij in de woonkamer? En waar wil je een Smart inbouwradio in huis? JUNG laat je met haar nieuwe applicatie zelf in Augmented Reality (AR) experimenteren. Met de AR-Studio App visualiseer je namelijk je interieurideeën en plan je ze meteen in.

 

Meer dan 2000 artikelen ‘live’ ervaren via je smartphone

Het gebeurt wel vaker dat installateurs of architecten de klant een impressie geven van het eindresultaat. Met de JUNG AR-Studio App heb je nu ook als klant een makkelijke tool om te experimenteren en een idee te krijgen van de look en feel van je interieur in wording. Via deze Augmented Reality-oplossing kunnen meer dan 2000 JUNG-producten – zoals schakelaars, wandcontactdozen, ledspots, wandstralers, USB-laadcontactdozen, Smart Radio DAB+ en KNX-bedienunits – altijd en overal in een ruimte geprojecteerd worden en krijg je meteen een beeld van hoe je droomwoning eruit kan zien.

 

Visualisatie van je droominterieur

Via de app kies je uit een lijst het gewenste product, het materiaal en de kleur. Nadat je het product gekozen hebt, plaats je op de plek waar je het product graag zou inbouwen een JUNG ‘Experience Marker’-sticker op de muur. Door eenvoudigweg de camera van je smartphone op de sticker te richten, construeert de app een virtueel 3D-model. Op het scherm van je tablet of smartphone zie je dan meteen hoe het product in de ruimte en bij het interieur staat. Niet tevreden met het resultaat? Dan kies je gewoonweg een ander design of kleur.

 

De applicatie is momenteel beschikbaar in Engels en Duits. Binnenkort wordt ook de Nederlandstalige versie gelanceerd.

Download de JUNG AR-app

De ‘Experience Marker’- sticker download je in originele grootte via https://www.jung.de/application/filebrowser/master/JUNG_Experience-Marker.pdf.

Voor meer informatie kan je terecht op www.jung.de/nl/10076/producten/noviteiten-2020/ar-studio/.