JUNG HOME. JUST SMART.

Published by

Posted on 22 maart 2023

Meer comfort, veiligheid en energiezuinigheid in de woning met het splinternieuwe Smart Home systeem. Daar is geen expert voor nodig, dat kan gewoon met JUNG HOME en een reguliere installatie met schakelaars en contactdozen.   

Van 230 Volt naar slim in 5 minuten

De basis is een reguliere 230 Volt installatie, die tenslotte nog steeds in 90% van de projecten de standaard is. Verlichting, zonwering, temperatuur – het kan allemaal aangestuurd worden. JUNG HOME bestaat in principe uit de gebruikelijke basiselementen, aangevuld met slimme afdekkingen en slimme wandcontactdozen.

Veilig met Bluetooth® SIG Mesh netwerk  

De Bluetooth techniek is net zo laagdrempelig als het koppelen van de telefoon in de auto. Het veilige draadloze netwerk wordt gevormd door de verschillende JUNG HOME componenten, zoals de tasters en de wandcontactdozen, die allen werken als zender en ontvanger. Zo wordt het netwerk door elk component versterkt. Door de automatische en geavanceerde 128-bit versleuteling (AES-128) is de draadloze gegevensoverdracht bijzonder veilig.

Makkelijk uit te breiden

Door de draadloze Bluetooth techniek is JUNG HOME schaalbaar. Kies van te voren reeds de juiste basiselementen zoals dimmers in plaats van schakelaars, en het systeem kan eenvoudig worden doorgetrokken in de rest van de woning.

Het hart van het systeem – de JUNG HOME app

De JUNG HOME app vormt het hart van het systeem. De app is voor inbedrijfname, bediening, updates en service. De menu’s zijn duidelijk en intuïtief en de projecten kunnen na configuratie door de installateur eenvoudig worden gekopieerd voor de gebruikers.

De grote voordelen van JUNG HOME

  • Bluetooth® SIG Mesh vormt een lokaal netwerk, er is geen internetverbinding of server nodig.
  • Configuratie en bediening van JUNG HOME gebeurt met de app, bediening kan ook middels de afdekkingen.
  • JUNG HOME is gemakkelijk uit te breiden.

Kijk voor meer informatie op: www.jung.nl/junghome

Video: https://youtu.be/Eif7gVfPbcg