JUNG LS TOUCH – kies je kleur!

Published by

Posted on 28 november 2022

De slimme Ruimtecontroller voor JUNG KNX

LS TOUCH combineert de intuïtieve bediening van KNX functies met de visualisatie ervan.

Als digitale ruimtecontroller ontwikkeld, maakt LS TOUCH de snelle bediening van alle verbruikers in een ruimte mogelijk, terwijl er minder bedienunits nodig zijn.

Veel bedienmogelijkheden op één display

Met max. 32 KNX-functies per apparaat combineert JUNG vele besturingsmogelijkheden in één display. LS TOUCH is ontwikkeld met het doel de klassieke KNX-bediening functioneel uit te breiden en in één apparaat te integreren. Het display werkt dankzij de uitgebreide functionaliteit zelfstandig en tot een bepaald niveau is er geen server nodig.

Net als een smartphone

LS TOUCH meet en regelt o.a. de kamertemperatuur en visualiseert de waarden op het display. Voor de gebruikersinterface van LS TOUCH worden duidelijke en eenduidige symbolen gebruikt. De indeling doet denken aan de bekende JUNG KNX tasters F 40, de bediening doet denken aan die van smartphones – gebruikers zullen er snel mee vertrouwd zijn.

Swipen

De functies, die via de ETS worden ingesteld, kunnen door de gebruiker met een veegbeweging over het display worden weergegeven. Zoals bekend van de smartphone kunt u zo door de menu’s bladeren en de gewenste functie oproepen. Het swipen is in alle richtingen mogelijk, de inhoud van de menu’s is persoonlijk.

Keuze uit veel kleuren en materialen

LS TOUCH is vast gemonteerd in een enkelvoudig afdekraam van het JUNG programma LS 990 of LS ZERO en in diverse materialen en kleuren verkrijgbaar. De unieke varianten van echt metaal zijn ideaal voor het design van LS TOUCH. LS ZERO maakt een vlakke installatie mogelijk. Beide programma’s zijn ook verkrijgbaar in de 63 kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier. Het display kan op de kleur van het afdekraam worden afgestemd of naar wens worden gekozen.

Klik hier voor meer informatie in het Nederlands

Klik hier voor de afbeeldingen van alle uitvoeringen en Duitstalige informatie