JUNG – PLUG & LIGHT het modulaire ledsysteem in JUNG design

Published by

Posted on 30 september 2019

De verlichting van een ruimte was tot voor kort met de installatie van de armaturen meestal voor jarenlang vastgelegd. Toch daar, waar leefruimtes en werkruimtes meer in elkaar overlopen, waar de woonkamer spontaan een werkkamer of een eettafel een bureau wordt, wijzigen ook de eisen aan de verlichting: het wordt complexer. Plug & Light voldoet precies aan deze nieuwe eisen.

Samenstelling Plug & Light

Het moderne ledsysteem bestaat uit een lichtcontactdoos, die tegelijkertijd de voeding vormt en waarop verschillende lichtopzetstukken kunnen worden geplaatst. Zonder boren, zonder losmaken van klemveren, zonder lastig montagewerk. Plug & Light lichtopzetstukken worden door een magneet op de lichtcontactdoos vastgehouden, deze levert de verlichting zowel de nodige voeding als gegevens: de lichtopzetstukken kunnen perfect gedimd worden. Verlichting binnenhuis kan met Plug & Light altijd aan de situatie worden aangepast – wonderbaarlijk eenvoudig en intuïtief in gebruik.   

De Lichtopzetstukken

Voor de lichtcontactdoos heeft Insta twee lichtopzetstukken ontwikkeld, die JUNG aanbiedt in JUNG design – de Plug & Light ledspot en de Plug & Light wandstraler. Beide armaturen zijn draaibaar over 360° en zijn direct dimbaar zonder te knipperen. Van heel licht naar donker tot aan warm dimmen, dat vergelijkbaar is met het dimgedrang van een gloeilamp.

De Plug & Light ledspot beschikt over een in drie stappen verstelbare bescherming tegen verblinding en kan aan plafond of wand zorgen voor de passende sfeerverlichting. De led wandstraler kan overdag een tafel perfect uitlichten en, 180° gedraaid, ’s avonds sfeerverlichting tegen het plafond vormen.

   

Plug & Light ledspot

Meer informatie vindt u op www.jung.nl/plug&light