LS CUBE – een designobject van JUNG

Published by

Posted on 29 november 2023

Functioneel met een modern uiterlijk

Voor alle ruimtes waar het niet mogelijk is om de schakelaars en wandcontactdozen in te bouwen  in de wand heeft JUNG een stijlvolle, functionele oplossing met een modern uiterlijk – LS CUBE.

Industrieel

LS CUBE is ontwikkeld met de strakke vormgeving van het programma LS 990 waarbij het afdekraam wordt vervangen door een opbouwoplossing. Hiermee kan de installatie in stijl worden uitgevoerd. Met deze tijdloze vormgeving staat LS CUBE mooi in grote open ruimtes, zoals bijvoorbeeld in tot lofts omgebouwde industriële projecten.

Voor elke sfeer

Met de verschillende uitvoeringen past het programma altijd goed bij de wandafwerking, of het nu natuursteen, zichtbeton of een rustiek houten afwerking is. LS CUBE is leverbaar in wit en alpine wit en de matte kleuren sneeuwwit en grafietzwart, maar ook in zwart, lichtgrijs, Aluminium en Edelstaal  (de laatste twee zijn van gelakt kunststof).

Voor alle functies

LS CUBE is verkrijgbaar in 1-, 2- en 3-voudige uitvoering en wordt gecombineerd met LS 990 componenten. Zo kunnen niet alleen wandcontactdozen en schakelaars worden toegepast, maar ook de USB lader met USB-A en USB-C aansluiting, data-aansluitingen, dimmers en multimedia-aansluitingen, maar bijvoorbeeld ook bediencomponenten voor de Smart Home systemen JUNG KNX, JUNG HOME, JUNG eNet en conventionele componenten.

 

DE website: https://www.jung-group.com/de-DE/Produkte/Schalterprogramme/LS-CUBE/

NL website: https://www.jung.de/nl/1600/producten/design/ls-cube/