Mito sfera – de nieuwe spiegellampen van Occhio

Published by

Posted on 19 januari 2022

Subliem design, fascinerende features, innovatieve lichttechniek – Occhio breidt de bekroonde lampenserie Mito uit met de nieuwe spiegellamp Mito sfera.  Prachtig voor toepassing in badkamer, hal of entree.

De Mito collectie werd door de jury van de German Design Award en de iF Design Award bekroond met  goud. Met zijn fijn gedefinieerde ‘cut’ komt de kunstzinnige afwerking en de aandacht voor het detail bijzonder tot zijn recht en ziet Mito eruit als een in filigraan uitgewerkt sieraad.

Het licht van de nieuwe spiegellampen verblindt niet en kan individueel aan de situatie worden aangepast. De lichtkwaliteit benadert zo dicht mogelijk het daglicht en geeft kleuren zo diep en genuanceerd weer als in de natuur. Alle Mito sfera-modellen kunnen intuïtief en contactloos vlakbij de lamp worden bediend. Met een handgebaar kan de lamp in- en uitgeschakeld worden, gedimd worden of wat kleurtemperatuur betreft aangepast worden. Als alternatief zorgen de Occhio air app of de air controller via Bluetooth voor maximaal gebruiksgemak.

Mito sfera met geïntegreerd spiegeloppervlak is ook verkrijgbaar met een getinte spiegel. Verkrijgbaar in twee maten, 40 en 60 cm, en in zeven verschillende oppervlakken: mat goud, mat zilver, mat zwart, mat wit, roségoud en brons – en nu geheel nieuw: phantom, een fascinerend metalen oppervlak dat mysterieus schittert tussen grijs en bruin en de huidige trends in de binnenhuisarchitectuur verfijnt.

 

Design:             Axel Meise, co-designer Christoph Kügler

Lichtbron:         high color LED (CRI 95)

Lichtopbrengst: 40W (1600 lm) | 20W (800 lm)

www.occhio.de.