MUTO, het compacte, flexibele, handbediende schuifdeursysteem van dormakaba

Published by

Posted on 23 september 2020

Met een keuze uit glazen of houten deuren zorgt MUTO voor een elegante doorgang van de ene naar de andere ruimte. Het ontwerp van MUTO versterkt de sfeer in elk gebouw, ongeacht of u transparantie met glas creëert of voor zichtbare herkenning en discretie met hout gaat. MUTO won eerder al een Iconic Award, een Reddot honourable mention en German Design Award.

MUTO biedt grote ontwerpvrijheid, zelfs voor kleine doorgangen al vanaf een doorgangsbreedte van 600 mm, of het nu in appartementen, hotels of in de horeca is. Dit compacte, flexibele handbediende schuifdeursysteem wordt geleverd met een breed scala aan opties en met hoogwaardige technologie onzichtbaar weggewerkt in de rail.
Voor extra gebruiksgemak biedt MUTO zelfsluitende werking zonder externe voeding, een geïntegreerde vergrendeling, het beproefde DORMOTION-dempingsmechanisme en een statusindicator om bijvoorbeeld de deur in een gebouw te kunnen bewaken. Ook allemaal probleemloos achteraf aan te brengen. Op aanvraag zijn er ook speciale afwerkingen met poedercoating in RAL kleur verkrijgbaar. Bijpassende accessoires zoals handgrepen en verzonken trekgrepen maken het plaatje compleet.

Veelzijdig:

  • Voor glazen en houten deuren, lichte of zware deuren (deurgewichten tot 150 kg)
  • Lichte deuren tot 60 kg kunnen worden uitgerust met het DORMOTION-dempingsmechanisme vanaf een deurbreedte van slechts 600 mm
  • Gemakkelijk te installeren en te verstellen dankzij de afneembare frontkap
  • Individuele ontwerpmogelijkheden: aluminium afwerking in zilver, RVS-look en wit
  • Ook verkrijgbaar voor dubbele, al dan niet gesynchroniseerde, deuren en telescopische modellen.

Voor meer informatie over MUTO en overige oplossingen voor glasbeslag kunt u bellen met dormakaba Nederland BV 088-352 33 33 of gaat u naar www.dormakaba.nl.