Nieuwe collecties op de InCoDa beurs

Published by

Posted on 30 september 2019

Op zondag 15 september 2019 was de opening van de InCoDa (Interieur Collectie Dagen) beurs in de Evenementenhal in Gorinchem. Op deze driedaagse beurs presenteerde Luxaflex® haar nieuwe collecties op verschillende gebieden; Houten Jaloezieën, Rolgordijnen, Twist® Rolgordijnen en Plissé & Duette® Shades.

Houten jaloezieën geschikt voor smart home
Ten eerste zijn
er veel belangrijke innovaties in de collectie Houten Jaloezieën. Deze stoere collectie bevat niet alleen nieuwe dessins en kleuren, maar is nu ook leverbaar met LiteRise® bediening én PowerView® Motorisation.

Nieuwe rolgordijnen
De nieuwe rolgordijnencollectie biedt meer dan 300 stoffen en doeken in 4 transparanties. Blikvangers zijn de nieuwe kleuren en dessins, die aansluiten op de trends van nu; denk aan botanische en 3D grafische prints en geweven stoffen.

Twist® Rolgordijnen
Ook is er een update van de speelse collectie Twist® Rolgordijnen, want de collectie wordt uitgebreid met nieuwe gedessineerde lamellen en stijlvolle trendkleuren. Tevens wordt ook het ClearView® doek geïntroduceerd, dat de oplossing is tegen schittering met beter doorzicht bij de Twist® Rolgordijnen.

FrameFix™ bij Plissé & Duette® Shades
Ook de populaire Duette® Shades-collectie van Luxaflex blijft niet achter, want de collectie wordt uitgebreid met extra transparante en verduisterende stoffen. Bovendien wordt het innovatieve FrameFix™-systeem gepresenteerd. Bij dit systeem wordt het magnetische frame met raambekleding, zonder te boren, op het kunststof of
aluminium raamkozijn geplaatst. Zeer geschikt voor draaikiepramen.