Occhio introduceert de nieuwe spiegelarmaturen: Mito sfera

Published by

Posted on 18 november 2020

De nieuwe spiegelarmaturen van Occhio vormen een aanvulling op de bekroonde Mito-serie
Subliem design, fascinerende kenmerken, innovatieve lichttechnologie – Occhio breidt de bekroonde Mito-armatuurserie uit met nieuwe spiegelarmatuurmodellen. Mito sfera kan worden gebruikt in de badkamer, hal of woonruimte, zet de hoge ontwerpnormen van Occhio over naar nieuwe toepassingsgebieden en maakt indruk met het voor Occhio typische ‘plezier in gebruik’ en uitstekende lichtkwaliteit.
Door de jury van de German Design Award en de iF Design Award met goud bekroond, combineert de Mito armaturenreeks subliem design met unieke eigenschappen en werd zo kort na de marktintroductie een designicoon in het interieurdesign. Dankzij de fijn gedefinieerde »snit« komen het kunstzinnige vakmanschap en de aandacht voor detail tot hun recht en laten Mito eruit zien als een filigraan sieraad.
Met de nieuwe spiegelarmaturen Mito sfera, Mito sfera su en Mito corda breidt Occhio zijn succesvolle verlichtingsserie uit met drie nieuwe modellen voor badkamer, gang of woonruimte. Dankzij het elegante ontwerp, de hoogwaardige materialen en uitstekende afwerking, kunnen gebieden zoals de badkamer in een exclusieve ambiance.
Het licht van de nieuwe spiegelarmaturen is volledig verblindingsvrij en kan individueel aan de situatie worden aangepast. De kwaliteit van het licht komt zo dicht mogelijk bij daglicht en reproduceert kleuren zo diep en genuanceerd als in de natuur. Alle Mito sfera-modellen kunnen intuïtief en contactloos direct op de armatuur worden bediend. Het licht kan met een gebaar aan- en uitgezet, gedimd of in kleurtemperatuur veranderd worden. Als alternatief zorgen de Occhio air-app of de luchtcontroller via Bluetooth voor maximaal gebruiksgemak.
Mito sfera en Mito sfera corda met een geïntegreerd spiegeloppervlak zijn ook verkrijgbaar met een getinte spiegel, Mito sfera su kan eenvoudig op spiegeloppervlakken van elk formaat en type worden gemonteerd en met eenvoudige magneten worden bevestigd of verwijderd. Alle spiegellampmodellen zijn verkrijgbaar in twee maten, 40 en 60 cm, en in zeven verschillende oppervlakken: mat goud, mat zilver, mat zwart, mat wit, roségoud en brons – en nu gloednieuw: phantom, een fascinerend metallic oppervlak dat mysterieus wisselt tussen grijs en bruin en verfijnt de huidige trends in interieurdesign.
Lees hier meer over Occhio.