Plug & Light voor plafondmontage van JUNG

Published by

Posted on 30 augustus 2023

De Plug & Light lichtcontactdoos met bajonet kan plafondlampen en pendelarmaturen dragen met een gewicht tot 1,5 kg. Met de universele afdekkingen en de opbouwbehuizing kan er in iedere situatie Plug & Light verlichting worden aangebracht. In combinatie met de producten van alle Plug & Light partners is een eenduidig beeld van de verlichting mogelijk.

Het principe

De Plug & Light lichtcontactdozen worden in een inbouwdoos in het plafond geplaatst op de Plug & Light voedingseenheid. Deze voedingseenheid fungeert als een voorschakelapparaat voor het schakelen en dimmen van de ledarmaturen van Plug & Light. Zij kunnen worden gebruikt in combinatie met de reguliere leddimmers van JUNG in diverse bouwvormen.

Het systeem

De universele afdekking is een elektrische en mechanische interface tussen de voedingseenheid en het lichtopzetstuk. De ledarmaturen hebben een elektrische koppeling middels de vergulde sleepcontacten.

Diverse mogelijkheden

Bij de universele afdekking is ook een opbouw behuizing verkrijgbaar waarmee de voedingseenheid in opbouwuitvoering op het plafond kan worden gemonteerd. Zowel de universele afdekking als de aanvullende opbouwbehuizing zijn verkrijgbaar in alpine wit en in zwart.

Klik hier voor meer informatie op onze website