Tarkett presenteert deel 2 van de Rethinking Workplace serie

Published by

Posted on 16 december 2020

Mensen over de hele wereld zijn nog steeds bezig zich aan te passen aan het ‘nieuwe normaal’. De Covid-19-pandemie blijft woeden over de hele wereld, met steeds meer ‘lokale’ lockdowns. In deze snel veranderende wereld is de manier waarop we werken fundamenteel veranderd. Tarkett is druk bezig geweest om uit te zoeken wat dit betekent voor commercieel interieurontwerp.

Bij Tarkett staan de behoeften van onze klanten centraal bij alles wat we doen. Om u te helpen uw weg te vinden in deze ‘nieuwe’ wereld tijdens de coronacrisis, moeten we beginnen met het stellen van de juiste vragen. Daarom heeft Tarkett aan het begin van de uitbraak van de pandemie een wereldwijde omnibusenquête uitgevoerd om na te gaan hoe de meningen en ervaringen van werknemers over werk en kantoor mettertijd veranderen.

Ontdek het eerste deel van onze Rethinking Workplace serie: een verzameling brochures om werknemers, bestekschrijvers en aannemers te ondersteunen bij hun terugkeer naar kantoor; korte, middellange en lange termijn of lees het tweede deel van onze Rethinking Workplace serie, waar we de laatste inzichten delen over hoe de opvattingen en ervaringen van werknemers op het werk en op kantoor veranderen en waar we nieuwe commerciële design-oplossingen verkennen als reactie op deze veranderende trends.

Download hier onze ‘Rethinking Workplace’ series: de veranderende werkplek, of lees meer hieronder over vloerplannen die oplossingen bieden voor ‘social distancing’, zonering en bewegwijzering en inspiratie die u zullen helpen om gezonde en veilige werkplekken te creëren