The Mosaic Factory breidt het assortiment verder uit

Published by

Posted on 30 augustus 2023

The Mosaic Factory heeft haar Barcelona-collectie uitgebreid. Met de aanhoudende vraag naar grotere mozaïek (zie ook de populaire Kasba-collectie) is TMF® op zoek gegaan naar een nieuwe invulling hiervan. Met trots presenteert TMF® daarom de porseleinen Barcelona Rechthoek in 4 nieuwe kleuren: Turquoise, Café Latte, Forest Green en Azure Blue Speckle!

Populaire kleuren

De kleuren zelf zijn misschien niet onbekend. Ze komen namelijk al voor in de geliefde Kitkat-collectie: natuurlijke tinten, prachtig kleurverloop en hetzelfde hoogwaardige porselein en glazuurlaag. Ontzettend populair en nu dus beschikbaar in een groter formaat.

Bekende vorm, grotere mozaïek

De Barcelona Rechthoek heeft een dezelfde vorm en lengte als de Sevilla Kitkat mozaïek maar is ruim twee keer zo breed. Perfect als u van de Sevilla Kitkat houdt maar op zoek bent naar wat grotere mozaïek. Een extra voordeel is dat de grotere mozaïek ook minder voegwerk betekent!

De nieuwe kleuren zijn vanuit voorraad leverbaar. Bezoek de website van The Mosaic Factory voor meer informatie over de Barcelona Rechthoek of kom langs bij ons in de ASA showroom! Stuur voor een gratis sample een mail naar info@themosaicfactory.com.