The Mosaic Factory lanceert collectie met Osiris Hertman

Published by

Posted on 29 november 2023

Op 12 oktober vond de lancering plaats van de nieuwe Carbon Shades collectie! Deze collectie is ontworpen door architect Osiris Hertman in samenwerking met The Mosaic Factory. De zwarte tinten uit de collectie bieden de mogelijkheid tot opvallende ontwerpen die een heerlijk gevoel van luxe creëren.

De Carbon Shades collectie

Na een creatief proces is een uniek resultaat ontstaan. De samensmelting van matte en glanzende grijze en zwarte tinten, verrijkt met een vleugje zilver, creëert een visueel feest dat ruimtes transformeert in een oase van stijl en luxe.

Het gebruik van zwarte tinten uit de natuur, zoals houtskool, ebbenhout of zwarte toermalijn in je interieur geeft rust, net als de natuur zelf.

– Osiris Hertman –

Het kleurenpalet van de nieuwe Carbon mozaïektegels is zwart in al zijn hoedanigheden: glanzend, mat en met een metallic touch. Perfect voor de architect en interieurontwerper die graag met lichtinval experimenteert. De tegels zijn op vier verschillende manieren met elkaar te combineren. Door de tegelmatjes te herhalen of te laten verspringen ontstaat een speels patroon!

Projecten

De donkere kleuren uit de nieuwe collectie creëren een mysterieuze look die in veel verschillende interieur zou passen. Daarnaast leent de kitkat vorm mozaïektegel zich perfect voor het bekleden van allerlei oppervlakken, ook gebogen. Denk aan een kookeiland, trap, nisje in de keuken of badkamer, een balie, bar en meer! De bijzondere look nodigt uit tot het combineren van materialen en kleuren in een uniek interieur. Perfect voor de projecten waar u als ontwerper echt iets moois neer kunt zetten!

Op 14 december organiseert The Mosaic Factory een lancering voor de Carbon Shades collectie in de ASA. Hier zal Osiris Hertman bij aanwezig zijn en iets vertellen over de collectie. Meld je aan via deze link!

Meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op met Bas van der Heijden door te mailen naar b.vdheijden@themosaicfactory.com of bellen naar +31 (0)6 2239 4728!