The Mosaic Factory – Paris Picket

Published by

Posted on 23 september 2020

Voeg kleur en originaliteit toe aan elk interieur met onze nieuw Paris Picket-serie! Deze mozaïek heeft een unieke en speelse hexagon-vorm, waardoor de betegelde wand een bijzonder interlockpatroon krijgt. De Paris Picket mozaïek is bovendien geschikt voor zowel binnen- als buitenmuren, want de tegels zijn UV- en weerbestendig. We raden het gebruik op vloeren daarentegen wel af, want de glanzende laag is redelijk krasgevoelig.

De Paris Picket mozaïek is beschikbaar in vier kleuren: roze, wit, blauw en groengrijs. Alle varianten hebben een glanzende finish. Deze kleuren zijn zeer trendy, maar toch ook relatief neutraal. De mozaïek laat zich daarom eenvoudig combineren en plaatsen in verschillende stijlen. De blauwe en groengrijze mozaïek staat fantastisch in een modern of industrieel interieur, terwijl de witte en roze tegels juist perfect in een romantische of landelijke stijl passen.

Voor welke stijl je ook wil gaan, de Paris Picket is ongetwijfeld een prachtige toevoeging aan het interieur. Deze serie geeft elke ruimte een opvallend en toch subtiel detail, wat betekent dat je ze voor allerlei projecten kunt gebruiken. Ontdek de schoonheid van de TMF Paris Picket mozaïek en bekijk de mogelijkheden voor jouw project!

Glossy Pink

Glossy Blue