The Mosaic Factory presenteert reeks nieuwe producten

Published by

Posted on 28 februari 2024

The Mosaic Factory breidt haar assortiment uit met veel nieuwe producten. Zo lanceert het de nieuwe hexagon collectie, komt er nieuwe Valencia mozaïek en heeft de populaire bronzen hexagon nu ook een Venice pennyround variant!

Hexagon collectie

Om te beginnen lanceren we de nieuwe Hexagon collectie! Deze collectie is gemaakt van porselein en afgewerkt met een hoogwaardige glazuurlaag. De glazuurlaag heeft een R10 anti-slipwaarde wat de nieuwe hexagons, naast wanden, ook uitstekend geschikt maakt voor vloeren.

De nieuwe hexagons zijn beschikbaar in 6 verschillende trendkleuren, alle met een matte afwerking. Daarnaast kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. U kunt de hexagons namelijk eindeloos mixen en matchen om unieke patronen te maken. Zo maakt u uw interieur écht eigen! Neem voor vragen over maatwerk mozaïek contact met ons.

Valencia Marble Print

Daarnaast is de Valencia collectie uitgebreid met drie marmer print hexagons! Deze hexagons zijn gemaakt van hetzelfde gerecyclede vensterglas en daarmee een zeer bewuste en duurzame keuze.

De hoge kwaliteit marmer print laat de nieuwe hexagons opvallen binnen de Valencia collectie en in ieder interieur! Met de kleuren Verde, Bianco en Nero creëert u een klassieke en luxueuze uitstraling in elke ruimte. De drie nieuwe kleuren zijn geschikt voor de wand en vloeren waar u met blote voeten op loopt, zoals een badkamer.

Venice Pennyround Bronze

De laatste toevoeging aan ons assortiment is de nieuwe bronzen Venice Pennyround! Deze nieuwe mozaïek is gemaakt van zeer sterk porselein met dezelfde metallic afwerking als onze populaire bronzen Hexagon (AFH13B).

Door het kleine formaat is de bronzen knopjesmozaïek geschikt voor de wand en gebogen oppervlakken zoals een bar, keukeneiland of steunpilaar. Met de glanzende afwerking voegt de nieuwe Pennyround iets speciaals toe en laat het ieder interieur stralen!