The Mosaic Factory

Al meer dan 25 jaar is UCI Union Ceramics International B.V. specialist in de productie en logistiek van mozaïek producten. De collecties welke wij aanbieden worden volgens onze specificaties op verantwoorde wijze geproduceerd. Deze collecties zijn:

  • Amsterdam glasmozaïek
  • Valencia gerecycled glas mozaïek 
  • Barcelona geglazuurd porselein mozaïek in vierkant en zeshoek
  • Venice geglazuurd porselein mozaïek rond
  • Paris geglazuurd porselein mozaïek in diverse actuele vormen
  • London onverglaasd porselein mozaïek met R11 – Klasse C antislip

TMF® (The Mosaic Factory) is een merk van UCI. Wij zijn gevestigd met ons  hoofdkantoor, showroom en Europees magazijn in Nistelrode. Daarnaast participeren wij in de Architecten Showroom Amsterdam en hebben een Kwaliteits – en Sourcing kantoor in Singapore.

“Let’s make something beautiful” Is wat u het eerst ziet wanneer u onze website bezoekt. Samen met u willen wij projecten mooier en onderscheidend maken met betaalbare en kwalitatief hoogwaardige mozaïek.

Heeft u ideeën over patronen, een bepaald design, mix of logo? Op zoek naar een invulling voor de wand of juist een vloer? Samen maken we hier een geslaagd project van.

Op onze website ziet u enkele projecten welke met onze mozaïek gerealiseerd zijn. Dit is o.a. bij: FC Manchester City, Kings Cross Metrostation, Dublin International airport, Emirates Stadium, Stella fietsenwinkels, etc.

Het is onze visie om door de trends in de markt te volgen, onze klanten succesvol te maken. Door u te voorzien van het juiste assortiment in vorm, kleur en materiaal.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom in Nistelrode of Amsterdam. Waar we onze actuele collectie ten toon stellen en waar we alle mogelijkheden tot uw eigen design of maatwerk wensen kunnen bespreken. Neem van te voren wel even contact met ons op om een afspraak te maken.

Bastiaan Beun
+31 (0) 6 41 67 30 55
info@themosaicfactory.com

UCI Union Ceramics International B.V.
Canadabaan 7C
5388 RT NISTELRODE
The Netherlands
+31 (0)88 5 064 064